beats by dre cheap

Puno rade pa su uvjerene da imaju pravo na užitak!

Moćne alfa žene


Thinkstock

Nisu samo uspješni i moćni muškarci skloni seksualnim aferama – to je sve češće slučaj i sa ženama. Za to je zaslužan osjećaj da na tu vrstu zabranjenog užitka imaju pravo s obzirom na sate provedene na poslu.

Kada varaju žene, a kada muškarci
Moćne i uspješne poslovne žene koje dobro zarađuju sve su češće spremne koristiti sve svoje oružje pri zavođenju muškaraca, no ne kako bi pronašle ljubav života, nego se zabavile u aferi ispunjenoj strastvenim seksom. Naime, i žene su otkrile da je moć snažan i učinkovit afrodizijak, te se sve češće, baš kao i muškarci, upuštaju u ljubavne afere.

Za to je zaslužan osjećaj da na tu vrstu užitka imaju pravo s obzirom na sate provedene na poslu. Profesor Joris Lammers s nizozemskog sveučilišta Tilburg proveo je istraživanje na 1.500 čitatelja jednog poslovnog časopisa te došao do zaključka da sklonost nevjeri i prevari raste sukladno povećanju moći.

  • Thinkstock

Dosadno vam je u vezi? Pazite ako ne želite izgubiti!
Baš kao i alfa muškarcima, alfa ženama su izvanbračne afere još jedan način uspjeha, te im daju opojan osjećaj nepobjedivosti. No, zašto su žene, koje su teško postigle uspjeh na poslu, spremne sve riskirati radi malo uzbuđenja? Kao i uspješni muškarci, i žene su u velikoj mjeri ovisnici o riziku. Takav je jednostavno DNK uspješnih ljudi: skloniji su riziku i spremniji na prevaru.

jugoslovenka
http://jugoslovenka.blogger.ba
27/05/2011 09:50